fbpx

2. Essentie van Oervuur

He mannen, Welkom bij met 2e vlog om je meer te vertellen over oervuur waarin je meer ga vertellen over mijn oervuur, over jouw oervuur en wat het voor je kan betekenen. Wat kan er gebeuren als jouw oervuur loskomt. En dan kan het zijn dat er iets gebeurd dat je niet verwacht, soms doe je dingen waar je zelf verbaasd. Dat geld ook voor mij.

Ik zat er vol in, mooi baan, mooie carrière, mooi huis, alles goed geregeld en ik werd benaderd voor een mooie nieuwe baan.. Alles leek te kloppen, mijn hoofd zei helemaal ja en in een keer kwam de NEE uit mijn mond. Ik schrok van mezelf, als ik hier nee tegen zeg, waar zeg ik dan ja tegen? Ik wist het antwoord niet.

Wat ik me achteraf realiseerde is dat de weg naar mijn oervuur zich hier heeft geopend. lk moest echt mezelf vertrouwen, dat pure stukje  dat NEE durfde te zeggen en niet al die stemmen in mijn hoofd. Dat was een  hele belangrijke stap, NEE en  dan kijken wat er komt.  Je eigen  verwachtingen loslaten. Want 1 ding is heel duidelijk, het OERVUUR  is heel duidelijk…Klats….dit is wat ik ga doen. De vraag die ik voor jou heb is “wat ga jij doen?” Vind het uit tijdens OERVUUR. Ik help je, ik begeleid je stap voor stap, door het proces heen naar jouw OERVUUR.

Realiseer je goed dat  jouw OERVUUR draait om mens zijn,  het draait om man zijn en het draait  niet om de alpha-man uithangen. Dat mag je best een keer doen maar daar gaat het niet om. Het gaat er om dat alles er mag zijn, alles wat relevant voor jouw is, dat dat er mag zijn. Groot, klein, zacht en rond, het maakt  niet uit. Want het gaat maar om 1 ding mannen. Het gaat om jou, om niemand anders.

Let op dit is belangrijk! Je kunt aardig blijven wat je wilt, je aanpassen, boos worden, noem het maar op – en die ken ik ook . Daar is het leven alleen niet voor bedoeld, daar wordt je wel verdomd moe van op een gegeven moment. Het is de bedoeling om je Oervuur te voelen, neerzetten wat jij wil neerzetten, die uit je tenen, juist die. Dat brandend verlangen. En misschien weet je nog niet wat je precies wil neerzetten en hoe je het gaat doen. Dat is ok, de weg openen naar jouw Oervuur, die vonk die over mag gaan van binnen.

Dat het oervuur los mag, en dat kan maar 1 persoon doen, dat ben jij niemand anders.

Daarom is dit ook een uitnodiging voor mannen, voor het OERVUUR.  Want het Oervuur brengt je avontuur, uitdaging, doen wat jij wil doen zonder te vragen. Die dingen gaan alleen maar komen als jij je oervuur vind, als jij het aangaat, als jij gaat durven. Dit ga ik neerzetten. Dan breekt het open. Daar draait het om mannen!

lk zei NEE en uiteindelijk heb ik mijn baan opgezegd en ben ik het avontuur aangegaan en ik dacht dat ik er was. Het was maar het begin, elke keer weer een uitdaging, dat ik in mijn buik kon voelen…..ai….. en stap voor stap kwam ik verder en kom jij verder. Dus opnieuw “Wat ga jij doen?” Vind het uit bij het Oervuur!

Misschien begeleid ik je wat extra met coaching sessies,  neem contact met me op!

Meer verhalen

Wil jij geen nieuwe verhalen meer missen? Ik upload ze ook altijd via mijn Social Media-kanalen. Volg me via jouw favoriete kanaal en blijf op de hoogte.