fbpx

1. Oervuur – Introductie

Hé mannen, welkom bij het Oervuur!

Mijn naam is Ernst van Nokhorst en Ik wil het met je hebben over OERVUUR, jouw OERVUUR!  Het aanwakkeren, het voelen van jouw eigen oervuur om te gaan doen wat jij wil gaan doen. Dat stuk wat uit je tenen komt, daar wil ik het met je over gaan hebben.

Het gaat erover om met een groep mannen 3 dagen jouw pad te gaan naar jou eigen Oervuur. Geïnteresseerd? Misschien herken je wel dat je als man je hebt aangeleerd om te gaan met verwachtingspatronen, om aan die verwachtingspatronen te voldoen. Je hebt in je eigen hoofd je eigen verwachtingen gecreëerd, je hebt het zelf aangeleerd. Je hebt jezelf in een pak gehesen wat kan knellen en wat krap gaat zitten. Iedere keer dat je uit dat pak wil stappen is dat nog niet zo makkelijk, is het ongemakkelijk en is het spannend.  Dan relativeer je het weer en maak je het kleiner en zo stel je eigenlijk uit wat je eigenlijk wil gaan doen. Dat is gewoon even met jezelf bezig zijn.

Je houdt de dingen op zijn plek waar misschien wel sprake is van noodzakelijke verandering. Dat is natuurlijk niet vreemd want er is een moed, er is lef …. en je voelt hem al aankomen …. er is Oervuur voor nodig om echt te gaan doen wat jij wilt doen. Er is jouw eigen Oervuur nodig omdat pure stuk in jezelf te gaan vertrouwen. Niet die hectiek in je hoofd, maar jezelf, wat wil jij wil.  Het draait maar om één ding mannen, het draait om jou en niks anders. Dus geef jezelf de aandacht die je verdient!

Daarom is dit een uitnodiging voor mannen, we gaan met een tentje het bos in, slapen onder de sterren,  en gaan het Oervuur aan.  Denk er aan mannen, Oervuur is stevig spul! Wil je meer weten maak een online afspraak met me, dan kunnen we bespreken wat er besproken moet worden. Klik op mijn site www.oervuur.nl want daar staan nog meer vlogs over ongeveer wat Oervuur is en wat voor je kan betekenen.  Ik gun jullie bakken en bakken vol met Oervuur mannen want het is mooi spul, veel geluk op jullie tocht.  Ernst

Meer verhalen

Wil jij geen nieuwe verhalen meer missen? Ik upload ze ook altijd via mijn Social Media-kanalen. Volg me via jouw favoriete kanaal en blijf op de hoogte.